Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 6. rész

Éreztem a hangján, hogy baromi mérges. Szitkozódott egy sort, lehordott mindennek. A szeme egyre sötétebben lángolt. Aztán megfogta a hajamat, hátrahúzta, és beleharapott a nyakamba, a mellemet markolászta. Fájt, de éreztem, hogy ezt megérdemlem. Hisz egy pasit engedtem magamba, nem őt. Kicibált a zuhany alól, végig a folyosón, a fenekemet fogta, a számba harapott. Valahogy… Tovább »

Egy osztálytalálkozó utózöngéje

Nézett. Csak nézett azzal a csodaszép szemével. Kis gyémántok csillogtak benne, ahogy egyre közelebb hajolt. Addig be nem állt a szája, csak mondta, mondta a magáét. De egyszer csak vége szakadt a beszédének. Egy kávézóban ültünk. Csodaszép, őszi nap volt, hétágra sütött a nap, enyhe, langyos szellő fújt. A kávémat kavargattam, iszogattam bent, hátha kicsit… Tovább »

Klaudia

Mondhatni sétáltam. A lótás-futás helyett szebb ezt a kifejezést használni. Már délelőtt olyan fáradt voltam, hogy a szokásos helyemre leültem, mert ott tartottam, hogy vagy most iszok egy kávét, vagy délután le kell adnom másnak a kamera előtti beszédet. Sok-sok jéggel ittam a kávét, szívószállal. Hosszú, fekete szívószállal. A barista srác öntött rá nekem extra kávés… Tovább »

Nem várt négyes

Ennyire zöld szemmel nem találkoztam eddig. Mint aki a plakátról lépett le, olyan volt. Keskeny arc, hófehér fog, csodaszép vonások, rövid haj… megláttam és az első gondolatom az volt: hogy lehet ennyire jó valaki? Mióta nem találkoztunk, sokkal jobban nézett ki.  Az ajtóban állt és várt, hogy beengedjem. A kezében a bőröndje. A barátja csak… Tovább »

Neked

…mert tudom, hogy megtaláltál. Pedig elbújtam előled. Feledni akartalak. Eddig ment. A csókod, a szád íze, a nyakad, a melled puha és finom bőre, ahogy rám emelted a szemedet, aztán résnyire nyitottad a szádat… tudom, hogy emlékszel minden egyes apró mozdulatra, ahogy összeforrtunk. A nyelvünk egymás szájában játszott. Hol keringőzött, hol rockot járt. Ahogy a puncid… Tovább »

Titkos éjszaka

Nyár volt. A nyilvános wc-nél a földre terített törölközőn feküdt. Arányosan lebarnult test, vörösesbarna haj, türkiz színű fürdőruha, zöldes-barna szempár. Rám nézett. Végigmért. Tetőtől talpig. Elidőzött a fürdőruha felsőm pici domborulatán, aztán lentebb kúszott a tekintete. A szívem a torkomban dobogott. Mit dobogott?! Kalapált! Hát ilyen nincs! Ezt nem hiszem el! Itt? Ő? Nem hittem a… Tovább »

Ha előkerül a kötél, avagy mire jó a mojito

Gerda elképzelései a jó szexről nem álltak túl közel a klasszikus felfogáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem szerette, ha megdugják, mert szerette. Azt is, ha én dugtam meg, akár ujjal, akár egyéb, más segédeszközzel. Jobbhíján kiegyezett vele.   Egy alkalommal meglepett. A szokásos helyen üldögéltünk, kellemes meleg volt, még a nyár tartotta magát a… Tovább »

Mi a jobb: nővel vagy férfival lenni?

Sokan felteszik a kérdést maguknak, melyik a jobb vajon. Én is fel tudom tenni a kérdést. És nincs rá egyértelmű válasz. Tény, hogy én “el vagyok rontva”, mert nem csak a férfiakat találom vonzónak, hanem a nőket is. Igen, számomra egy nő is tud nem csak szép és csinos lenni, hanem kívánatos is. Ehhez persze… Tovább »

Edivel újra

Amikor következő alkalommal találkoztunk, ő szakítás után volt már. Ugyanazzal az emberrel szakított, aki az elsőnél megcsalta. Akkor megbocsátott neki, mostanra már nem. Idősebbek voltunk, én egy-két kalandon már túl, ő pedig még mindig csak az előző alkalmunkra támaszkodott. A volt krapekja szerint megcsalás volt, amit csináltunk. Ezt a véleményt nem tudom osztani, hisz először… Tovább »

Egy combfix története

Az, hogy egy régi ismerőssel összefutunk és beülünk egy kávéra, egy dolog. Hogy utána hazamegyünk, nevetgélve még mindig a hallott történeteken, egy dolog. De hogy ez a hazamenetel hajnalban kerül sorra, ráadásul vigyorogva, sajgó nyelvvel… Na ez nem csak “egy dolog”. A belvárosban sétáltam, meló után, az aznap történteken morfondírozva, amikor egy régi barátnőm bukkant… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!