Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 8. rész

Egyre melegebb volt. A hajnalok is forrósággal köszöntöttek, a kutya is inkább egész nap a hűvösben feküdt. János vissza-visszatérő vendég lett. – Cicám, van 10 percem, mennem kell a laptopért! – mondta a telefonba, én pedig repestem a boldogságtól, hogy jön. Mert ha a laptopért kellett mennie, akkor az egy kósza menetet jelentett. Egy rövid, tartalmas,… Tovább »

Lift 4. rész

Hát, visszajött. Elmúlt éjfél, amikor a kutya ugatni kezdett. Éppen egy energiaital végét kortyolgattam, mert a két kávé semmit nem segített. Az sem, hogy otthagyott, “úgy”. Folyamatosan ő járt az eszemben. Leültem a dossziékhoz, de nem tudtam figyelni rá. Elővettem a telefont, hogy felhívom Gerdát, de nem akaródzott a hívás indítását megnyomni. Már megint. Nem,… Tovább »

Lift 2. rész

A kezemben levő névjegykártyát forgattam. Az anyósülésen ott pihent a halom munka, szépen dossziékba rendezve, ahogy megkaptam, ám én az elmúlt eseményeken tűnődtem. Elmúlt? Nem igazán mondanám… Még mindig a hatása alatt voltam. A puncim még mindig sajgott, sóvárgott folyamatosan. Pedig gyors menet volt. Sokkal gyorsabb, mint bárkivel eddig. Dr N. János állt a papírdarabon,… Tovább »

Lift

Nem szerettem a gyors menet. Soha. Aztán jött Ő, akinek öt perc ideje is alig volt, és ott voltam én, akinek elvileg semmi dolga nem volt, ám folyamatosan pörögnöm kellett. Ő egy olyan kisugárzással rendelkezett, hogy nem lehetett elmenni mellette. Legalább is rám ilyen hatással volt. Egy irodaházban, pontosabban egy liftben kezdődött a kapcsolatunk. Beszállt… Tovább »

A futár

Cigi a kezemben, a másikban a rongy, amivel éppen a szekrényt takarítom. Szutykos, hisz előző este rácsapódott a pezsgő, ahogy kibontottuk, és a maradékot is szeretem eltüntetni. Aztán fertőtleníteni. Napi rutin… manapság annyi bacilus van, hogy fogom a fejemet! Csengetnek. A kutya ugat. Kinézek az ablakon: elég nagy autó, oldalán a felirat. A kisajtóban egy… Tovább »

Hajnal

Még sötét volt, korán kellett indulnia dolgozni. Az egész irodaház üres volt, még a portás sem volt bent. A melltartóm a szekrényben maradt, hisz rohantunk. Hűvös volt a hajnal, a mellbimbóm élénken reagált: majd’ átdöfte az atlétámat. Őt sem hagyta hidegen. Odahajolt hozzám és forrón megcsókolt. Egyből elindult bennem valami. – Méghogy nem szereted hajnalban… Tovább »

Megjöttem

Tudod, milyen, amikor be vagy indulva? Amikor csak mégy az utcán, és rohadtul nem érdekel senki és semmi, csak szexet akarsz? Amikor a tested, az összes érzékszerved csak arra van ráállva, hogy az ágyba bújhass?   Ha ehhez még egy-két pohár jófajta itóka is lefolyt előtte a torkodon, akkor nem nagyon nehéz dolog célt érni…. Tovább »

Klaudia

Mondhatni sétáltam. A lótás-futás helyett szebb ezt a kifejezést használni. Már délelőtt olyan fáradt voltam, hogy a szokásos helyemre leültem, mert ott tartottam, hogy vagy most iszok egy kávét, vagy délután le kell adnom másnak a kamera előtti beszédet. Sok-sok jéggel ittam a kávét, szívószállal. Hosszú, fekete szívószállal. A barista srác öntött rá nekem extra kávés… Tovább »

Gun

Sütött a nap. A szél csendesen fújt, borzolta a hajamat. Kiengedtem inkább, hadd fújja. Merengtem a melón, a másnapi tennivalón, hogy otthon mit kell még elintéznem, és mekkora baromság már, hogy 8 óra a munkaidő, ám este 10-11 fele még a gép előtt kell ülni és írni.Megszólalt a telefonom, rejtett szám kiírással. Szokásommal ellentétben felvettem. Egy… Tovább »

Jószomszédi mélyrehatóság

Ott állt. A cigi kilógott a szájából, és csak nézett a zöld szemével. Magas volt, nagydarab, mégis rohadtul szexis. Mosolygott rám. A belváros kellős közepén voltunk, Gerdától nem messze – és nem, nem akartam még véletlenül sem összefutni vele. Most csak őt akartam. Senkit és semmi mást. A csizma kicsit csúszott a latyakban, ami az éjjel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!