Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 6. rész

Éreztem a hangján, hogy baromi mérges. Szitkozódott egy sort, lehordott mindennek. A szeme egyre sötétebben lángolt. Aztán megfogta a hajamat, hátrahúzta, és beleharapott a nyakamba, a mellemet markolászta. Fájt, de éreztem, hogy ezt megérdemlem. Hisz egy pasit engedtem magamba, nem őt. Kicibált a zuhany alól, végig a folyosón, a fenekemet fogta, a számba harapott. Valahogy… Tovább »

Lift 2. rész

A kezemben levő névjegykártyát forgattam. Az anyósülésen ott pihent a halom munka, szépen dossziékba rendezve, ahogy megkaptam, ám én az elmúlt eseményeken tűnődtem. Elmúlt? Nem igazán mondanám… Még mindig a hatása alatt voltam. A puncim még mindig sajgott, sóvárgott folyamatosan. Pedig gyors menet volt. Sokkal gyorsabb, mint bárkivel eddig. Dr N. János állt a papírdarabon,… Tovább »

Lift

Nem szerettem a gyors menet. Soha. Aztán jött Ő, akinek öt perc ideje is alig volt, és ott voltam én, akinek elvileg semmi dolga nem volt, ám folyamatosan pörögnöm kellett. Ő egy olyan kisugárzással rendelkezett, hogy nem lehetett elmenni mellette. Legalább is rám ilyen hatással volt. Egy irodaházban, pontosabban egy liftben kezdődött a kapcsolatunk. Beszállt… Tovább »

A futár

Cigi a kezemben, a másikban a rongy, amivel éppen a szekrényt takarítom. Szutykos, hisz előző este rácsapódott a pezsgő, ahogy kibontottuk, és a maradékot is szeretem eltüntetni. Aztán fertőtleníteni. Napi rutin… manapság annyi bacilus van, hogy fogom a fejemet! Csengetnek. A kutya ugat. Kinézek az ablakon: elég nagy autó, oldalán a felirat. A kisajtóban egy… Tovább »

Medencebuli

Sanci egy tipikus nemsemmi fazon volt. Hatalmas kertes házzal, giga méretű, épített medencével – tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy tervezés, alapásás, csempézés, fuga, csövezés, stb., nem készen vett dolgokkal -, hatalmas tujákkal az udvaron, amik körbeölelték a medencét; részint árnyékolni, de inkább takarni. Ugyan az udvar hátsó részében volt elhelyezve, külön üzemeltető házikó épíve neki,… Tovább »

Duna-parti randevú

– Miért nézel furcsán? – kérdeztem, amikor megdöbbent, hogy megcsókoltam a barátnőmet. Azt a fejet nehéz leírni… Hatalmasra nyílt a szeme, szinte megdermedt, aztán lassanként felengedett, a szája szegletében kaján mosoly bújkált, a szeme valami újfajta csillogással nézett rám. Egy bulin voltunk. Felső kategóriás bulin, én mint “my b partner” (=üzlettárssá avanzsáltam közben), ő pedig… Tovább »

Hűtő

Elkapott. Éppen a tésztát kerestem a vacsorához. A hús már illatozott, a víz zubogva várta, hogy a tészta belekerüljön. Ő pedig epedve várta, hogy megdughasson. A szoknyám alatt nem volt semmi. Már a kocsiban is látta, és ez nagyon felizgatta. Éreztem, ahogy hozzám dörzsölte a farkát. Kemény volt. Meglepődtem, hisz egyetlen ujjal sem értem hozzá,… Tovább »

Klaudia

Mondhatni sétáltam. A lótás-futás helyett szebb ezt a kifejezést használni. Már délelőtt olyan fáradt voltam, hogy a szokásos helyemre leültem, mert ott tartottam, hogy vagy most iszok egy kávét, vagy délután le kell adnom másnak a kamera előtti beszédet. Sok-sok jéggel ittam a kávét, szívószállal. Hosszú, fekete szívószállal. A barista srác öntött rá nekem extra kávés… Tovább »

Nem várt négyes

Ennyire zöld szemmel nem találkoztam eddig. Mint aki a plakátról lépett le, olyan volt. Keskeny arc, hófehér fog, csodaszép vonások, rövid haj… megláttam és az első gondolatom az volt: hogy lehet ennyire jó valaki? Mióta nem találkoztunk, sokkal jobban nézett ki.  Az ajtóban állt és várt, hogy beengedjem. A kezében a bőröndje. A barátja csak… Tovább »

Autó(ba)n

Csak ne láttam volna meg a lámpánál, hogy ott volt az autóban! Minden rendben lett volna. Nem kanyarodtam volna le én se, ő se. Nem késtünk volna el egy-egy órát a munkából.   Céges autóval ment. Nagyon régen találkoztunk, máshova sodort az élet minket. Őt is, engem is. Az ezüstszürke autó oldalán ott volt az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!