Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 7. rész

Megdobogtatta a szívemet. Visszafele jöttem a nődokim sorszámkiadó automatájától, amikor én jobbra kanyarodtam le, és pont szembe találkoztam Vele. Felrémlettek a régi emlékek.   Volt, hogy versenyeztünk az autópályán – a rendőrségi ellenőrzések kikapcsolása egy telefonba került Neki -, a repülőtéren is gyorsultunk, a kis autókákat tökig hajtottuk. Magamban elmosolyodtam, mentem az emeletre. Nem akartam… Tovább »

Lift 6. rész

Éreztem a hangján, hogy baromi mérges. Szitkozódott egy sort, lehordott mindennek. A szeme egyre sötétebben lángolt. Aztán megfogta a hajamat, hátrahúzta, és beleharapott a nyakamba, a mellemet markolászta. Fájt, de éreztem, hogy ezt megérdemlem. Hisz egy pasit engedtem magamba, nem őt. Kicibált a zuhany alól, végig a folyosón, a fenekemet fogta, a számba harapott. Valahogy… Tovább »

Lift 4. rész

Hát, visszajött. Elmúlt éjfél, amikor a kutya ugatni kezdett. Éppen egy energiaital végét kortyolgattam, mert a két kávé semmit nem segített. Az sem, hogy otthagyott, “úgy”. Folyamatosan ő járt az eszemben. Leültem a dossziékhoz, de nem tudtam figyelni rá. Elővettem a telefont, hogy felhívom Gerdát, de nem akaródzott a hívás indítását megnyomni. Már megint. Nem,… Tovább »

Medencebuli

Sanci egy tipikus nemsemmi fazon volt. Hatalmas kertes házzal, giga méretű, épített medencével – tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy tervezés, alapásás, csempézés, fuga, csövezés, stb., nem készen vett dolgokkal -, hatalmas tujákkal az udvaron, amik körbeölelték a medencét; részint árnyékolni, de inkább takarni. Ugyan az udvar hátsó részében volt elhelyezve, külön üzemeltető házikó épíve neki,… Tovább »

Hűtő

Elkapott. Éppen a tésztát kerestem a vacsorához. A hús már illatozott, a víz zubogva várta, hogy a tészta belekerüljön. Ő pedig epedve várta, hogy megdughasson. A szoknyám alatt nem volt semmi. Már a kocsiban is látta, és ez nagyon felizgatta. Éreztem, ahogy hozzám dörzsölte a farkát. Kemény volt. Meglepődtem, hisz egyetlen ujjal sem értem hozzá,… Tovább »

Csak semmi szex!

Tisztázni akartam: egyszeri alkalom volt. Felhívtam, hogy elugranék hozzá, beszélnünk kellene. Valahogy sejtette, miről akarok beszélni. A libákat lerázta, fogalmam sincs, milyen nehezen – bár sejtem, hogy nem volt könnyű. Tapadtak rá a csajok. Fiatalok, még fiatalabbak, középkorúak, idősek, mindenféle korúak. Hellyel kínált. Előhúzta a bort. Nem kértem, vezettem. De nem hagyta magát. Rábeszélt, hogy… Tovább »

Klaudia

Mondhatni sétáltam. A lótás-futás helyett szebb ezt a kifejezést használni. Már délelőtt olyan fáradt voltam, hogy a szokásos helyemre leültem, mert ott tartottam, hogy vagy most iszok egy kávét, vagy délután le kell adnom másnak a kamera előtti beszédet. Sok-sok jéggel ittam a kávét, szívószállal. Hosszú, fekete szívószállal. A barista srác öntött rá nekem extra kávés… Tovább »

Gun

Sütött a nap. A szél csendesen fújt, borzolta a hajamat. Kiengedtem inkább, hadd fújja. Merengtem a melón, a másnapi tennivalón, hogy otthon mit kell még elintéznem, és mekkora baromság már, hogy 8 óra a munkaidő, ám este 10-11 fele még a gép előtt kell ülni és írni.Megszólalt a telefonom, rejtett szám kiírással. Szokásommal ellentétben felvettem. Egy… Tovább »

Ne gondolkodj, élvezd!

Nyomom a gázt. Nem érdekel senki és semmi. Egyedül akarok lenni. Csak egyedül. Távol az összes, idióta pasitól. Az autórádión feltekerem a hangerőt, huszonhetesre, ahogy megszólalt az egyik kedvencem. Teljesen igaza van az énekesnőnek: eszem ágában sincs mást kiszolgálni, mert nem vagyok az anyja, hogy a ruháit én mossam.     Besűrűsödik a forgalom. Egy… Tovább »

Jószomszédi mélyrehatóság

Ott állt. A cigi kilógott a szájából, és csak nézett a zöld szemével. Magas volt, nagydarab, mégis rohadtul szexis. Mosolygott rám. A belváros kellős közepén voltunk, Gerdától nem messze – és nem, nem akartam még véletlenül sem összefutni vele. Most csak őt akartam. Senkit és semmi mást. A csizma kicsit csúszott a latyakban, ami az éjjel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!