Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 8. rész

Egyre melegebb volt. A hajnalok is forrósággal köszöntöttek, a kutya is inkább egész nap a hűvösben feküdt. János vissza-visszatérő vendég lett.

– Cicám, van 10 percem, mennem kell a laptopért! – mondta a telefonba, én pedig repestem a boldogságtól, hogy jön. Mert ha a laptopért kellett mennie, akkor az egy kósza menetet jelentett. Egy rövid, tartalmas, gyors, nagyon kemény menetet. Aminek soha nem tudtam ellenállni – Vele.

Hű, gyűlik a borosta, ugrás a zuhany alá, borotva elő, gyantára nincs idő. Még az hiányzik, hogy szóvá tegye a szurkálást!

Kinyílt a kiskapu, a kutyám már meg se rezdült, csak fekvés közben lengette meg hosszú zászlófarkát.

Az ajtót nyitotta, belépett, én akkor jöttem kifele a zuhany alól. Végignézett rajtam. Megfogta a kezemet, odahúzta a nadrágjához. Már felkészülten várt. Kézbe vette a távirányítót. Az okostévén átkapcsolt a pornóweboldalra. Odapislantottam, mit választott. Egy csaj már két pasi farkát szopta. Nem hagyott hidegen a dolog. Belegondoltam, milyen lenne, ha Ő és Én meg egy másik fickó… végig tartanám mindkettőjük farkát… vastagon, eresen… mmm… Észrevette, ahogy nyeltem egyet diszkréten.

– Kellene, mi? Élveznéd, cicám?

– Aha… biztos… – meg ne tudd, hánnyal voltam eddig! nyúltam az ágaskodó szerszáma után. Duzzadt volt, sokat nem kellett rimánkodni neki: ahogy a számba vettem, nagyon hamar kőkeménnyé vált. Végighúztam a nyelvemet rajta.

– Fordulj ide! – szólt rám. – Látni akarom az arcodat! – felnéztem rá, a sötétlő szemébe.

Ennyire hiánya volt? Basszus, rohadt jó szopni! A torkomba! Oda, bele akarom! Érezni, ahogy lüktet bennem! Baromságnak tartja mindenki, de igenis van olyan, hogy élvezem, ahogy a torkomat, a mandulámat döfi! Kell! Kell! KELLLL!!! Aztakurva…! Benedvesedtem tőle! Hát ilyen nincs! Forró mindenem. Mi a franc van, hogy ez a fickó ennyire hatással van rám?

Kavarogtak a gondolatok a fejemben, de ahogy fel-le húztam a bőrt a makkján, igen hamar a csúcspont fele közeledett. Na nem, kisapám, ha ennyire ritkán kaplak meg, nem úszod meg a dugást! – hagytam abba óvatosan a mozdulatokat.

– Teeee! Így elmegyek azonnal! 

– Tudom.

Azzal felkúsztam hozzá és ráültem.

– Óóóóóhhh, baaaaa…. – kezdte, de rácsaptam a szájára. Felhördült, ahogy elkezdtem lovagolni rajta. Nem voltam én akkor semmilyen cica. Megkapta a magáét. Rászorítottam a puncimmal, aztán elengedtem. Fel-le. Ahogy leültem, tövig bennem volt, én pedig szorítottam-engedtem-szorítottam-engedtem. Próbálta visszafogni magát. Tudtam, mit csinálok: az összes cuccot ki akartam préselni belőle.

Leszálltam róla, feltérdeltem, bepucsítva. Nem kellett könyörögni neki. A fenekemet akarta bevenni. Na nem! Azt nem kapod meg egy tízperces menetbe! Azért küzdjél csak meg! Csattogott a puncim, ahogy dugott. Egyre gyorsabban. Egyszer csak megszólalt, miután hirtelen kihúzta a farkát:

– Gyere! Gyere ide! Az arcodat akarom!

Odafordultam és lőtt is azonnal, válaszra sem várva. Telement a szám, az orrom, a szemem, a mellem… nekiálltam kenni magamon. “Testápoló” használata megvolt.

 

pinterest.com

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!