Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Erotikus kalandok

Lift 6. rész

Éreztem a hangján, hogy baromi mérges. Szitkozódott egy sort, lehordott mindennek. A szeme egyre sötétebben lángolt.

Aztán megfogta a hajamat, hátrahúzta, és beleharapott a nyakamba, a mellemet markolászta. Fájt, de éreztem, hogy ezt megérdemlem. Hisz egy pasit engedtem magamba, nem őt.

Kicibált a zuhany alól, végig a folyosón, a fenekemet fogta, a számba harapott. Valahogy durva volt. Durvább, mint eddig, mégis izgató. Libabőrös voltam, közben a puncim tűzforrón lángolt. Átcsapott a tudatom egy másik világba: a bármit, csak jó legyen-be.

 

favim.com

favim.com

 

Talán túl sokat engedtem. Azt, hogy harapjon, hogy kiszívja a nyakamat, az oldalamat, egyre lentebb harapdálva engem, és talán túl sok volt, hogy én apró sóhajokkal, majd sikoltásokkal reagáltam. Neki túl sok volt. Feltüzelte. Durva, nagyon durva szerető lett belőle hirtelen.

Azt szokták mondani, hogy a férfiak a látványra izgulnak fel, a nők pedig a hangra. Hát most akkor Gerda nő is és férfi is volt egyszerre.

Az ujja bennem járt, a szájában a popsim volt, a combom, én pedig visítottam, sikoltoztam a vágytól.

Ismerte testem minden zeg-zugát, minden érintésével célba talált.

A kezemet hátracsavarta, úgy nyomott az ágyra. Egyik kezével tartott, a másikkal a szekrényemben kotorászott. Csakhamar előkapta, amit keresett: a kedvencemet. Tudta, hogy imádom, mert puha, valóságosnak tűnik – és a mérete tökéletesen illik belém.

A számba nyomta.

– Nyald, te kis kurva! – parancsolt rám azon a hangon, amit ha használ, tudja, hogy azt teszem, amit mond. Átfordultam, szembe vele és elkezdtem nyalni – mintha valódi, hús-vér farok lenne. Nem állt messze a valóságtól… a formája, az erezete, a tapintása, mind-mind olyan volt, mintha igazi lenne. Kis mosolyt engedtem el Gerda felé. Egyből enyhült a haragja. Aztán felé nyújtottam a vibrátort. – Csak te! – mondta lágyan. – Imádom, ahogy nyalod a műfaszt.

Igaz volt, amit mondott, mert olyan mélyen és sötétlően tudott nézni, ahogy beindult a látványra…

A kezébe vette a puncimat. Széthúzta az ajkakat, a két kisajkamat pedig összefogta és úgy csókolt bele. Együtt szívta… Észveszejtő volt. Az amúgy is felizgatott, duzzadt puncimat csókolta, a vibri a számban, nézte, ahogy nyalom… kicsit színészkedtem, de élvezetes volt a fogadtatás.

Megjelent előttem János arca. A szeme. Önkéntelenül is elkezdtem remegni. Gerda közben a csiklómra vándorolt át. Körbe-körbenyalogatta, én sikoltoztam. Aztán már teljesen elvesztettem a kontrollt, a vibrit magamba tuszkoltam, ki-be húzogatva.

– Na megállj… – kezdte Gerda, majd az ő hangja is elfúlt, ahogy látta, hogyan kényeztetem magamat. A vibrit bekapcsolta. Össze-vissza kapcsolgatta a fokozatokat. Hol ettől, hol attól éreztem, hogy rögtön elélvezek.

A számra ült. Az ő puncija is duzzadt volt, fénylett rajta a nedvessége, ahogy a lámpa fényének sugarai játszottak rajta. Elmosolyodtam. Szép volt. Akart. Én is akartam. És folyamatosan, megállás nélkül szexelni, szeretkezni, dugni, nyalni… a puncijába nyúltam az egyik kezemmel. A másikkal a vibrit mozgattam magamban. Apró rezdüléseket kaptam válasznak.

Átváltott egy lágy, ölelő stílusba, mint akit elvágtak. Csendesen, finoman csodálta az arcomat, ahogy felfedezem újra és újra, milyen finom is belenyalni, szétkenni nedvességét…

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!